Wie ben ik
Danielle
Danielle & Pluche

Wie ben ik?

Mij naam is Danielle Boeckx.

Al van zo lang ik mij kan herinneren, ben ik gepassioneerd geweest door katten en zou me dan ook geen leven meer zonder kunnen voorstellen.

Het heeft echter wel tot eind 2015 geduurd vooraleer ik de stap heb gezet naar een professionele carrière met katten. Onder de naam Katooh ben ik in bijberoep gestart als kattenoppas aan huis. Een job die ontzettend veel voldoening geeft. Het is hartverwarmend als je kan bijdragen tot een onbezorgde vakantie voor de katjes en hun baasjes.


Aangezien ik het belangrijk vind om met de nodige kennis aan de slag te gaan, heb ik in 2017 de Felinova Cat Coach opleiding succesvol afgerond. Op die manier kan ik beter inspelen op de noden van de katjes.

Visie en Missie

Als kattenoppas is het mijn missie om de katjes in hun normale routine thuis te verwennen terwijl hun baasjes zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten.


Als Cat Coach vind ik het belangrijk dat katten hun natuurlijke gedrag kunnen uiten, dit levert een belangrijke bijdrage aan hun fysieke en mentale welzijn. Op die manier kunnen gedragsproblemen voorkomen worden. In onze huidige leefwereld is dit soms echt wel een uitdaging. Hierin wil ik graag de eigenaars de nodige ondersteuning geven door preventief gedragsadvies.

Indien er een gedragsprobleem is, verwijs ik graag door naar een gedragstherapeut. Belangrijk in dit geval is wel dat altijd eerst medische problemen worden uitgesloten.


Waarvoor kan je bij mij terecht? Enkele voorbeelden:


  • Wat moet ik als nieuwe/onervaren katteneigenaar weten als ik een kat in huis haal?
  • Advies bij ongewenst gedrag voor de eigenaar, maar normaal gedrag voor de kat en hoe stemmen we die op elkaar af (bv. hoe verplaats ik het krabben op een ongewenste naar een gewenste plaats, hoe speel ik op de juiste manier?
  • Hoe introduceer ik een nieuwe kat?
  • Hoe pakken we een verhuis aan?
  • Basics in training: hoe kan ik mijn kat bv. leren in een transportmand te gaan, het kattenluik leren gebruiken, hoe leer ik hun naam, hoe leer ik ze te komen als ik dit wil…?
  • Andere vragen? Stel ze gerust!Links

www.katooh.be

facebookpagina: Katooh Poezenoppas

www.catcoach.be

www.diergedragsprofessional.be

Copyright ©  All Rights Reserved


Katooh Poezenoppas - BTW BE 0637.838.940 - gsm 0479 37 94 80 - info@katooh.be - KBC BE82 7360 1947 8068 - BIC KREDBEBB